top of page

Fri, 11 Dec

|

LivingLei

Women's Bodies - VrouwenLijven

From your own body to easier & fuller relationships

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Women's Bodies - VrouwenLijven
Women's Bodies - VrouwenLijven

Time & location

11 Dec 2020, 10:00 – 17:00

LivingLei, Lei 15, 3000 Leuven

About

Into Women's bodies - VrouwenLijven

Hoe leer ik mezelf nog beter kennen om vandaaruit in relatie te gaan ?

"Your task is not to seek for love

but merely to seek and find

all the bariers within yourself

that you have built agains it."

Rumi

Verlang jij ook naar hartsverbinding en innerlijke vertraging, omdat je wéét dat je vandaaruit pas echt in relatie kan gaan?  Deze maandelijkse dagen bieden een bedding om dit samen te verkennen,  te verbinden met elkaar, te ontvangen en te geven, te voeden en te verdiepen.

Martine Florus heeft een halve eeuw ervaring met vrouwenlijven, zowel als bodyworker, als AH practitioner en als teacher. Op haar eenvoudige no-nonsense manier kan ze ons meenemen in de Anatomie van de vrouwelijke opwinding, onderzoek je hoe je wil aangeraakt worden, voelen we onze borsten en klieren, doen we oefeningen met het Jade Ei, verkennen we onze G-plek of dansen we je door de menopauze.  Een beetje eenvoudige theorie en vooral heel veel ‘aan den lijve’ ondervinden.

We werken vanuit de vragen die zich aandienen vanuit de groep, en mocht er eens niets komen (wat we ons niet kunnen voorstellen), bieden we telkens een universeel thema aan waarvan we weten dat het voor de meesten van ons relevant en zinvol is – en dat elke keer verdiepend is. Er zijn immers vele wegen om ons hart en bekken te verbinden…

Deze VrouwenLijven dagen zijn zowel voor singles als voor vrouwen in een relatie.  Want het gaat over de relatie met jezelf.  En als die open is, is het makkelijker om een relatie met partner, kinderen,… aan te gaan.

OF herken je dit :  Ga je soms voorbij aan je eigen ritme, verwacht je blijkbaar iets van jezelf om klaar te zijn om een partner te ontvangen terwijl het eigenlijk anders voelt vanbinnen ?  Zit er er soms tijdsdruk op van buitenaf ? Of ga je in overdrive, als om jezelf te ontladen?  We leren vrouwen op een andere manier in verbinding te gaan met hun yoni, leren van thuis te blijven en de deur van binnenuit open te doen ipv van buitenaf, of helemaal niet meer open te doen en onszelf af te sluiten en niet meer voelen.

OF meer info op

https://www.intimate-embodied-living.com/events/mysterie-van-vrouw-zijn

Praktisch:

  • Prijs:  €127,-  per dag  (€ 150,- incl BTW)
  • Je kan voor losse dagen inschrijven
  • Of direct voor alle 3 inschrijven  (voor 11 sep 2020) en betaal  €380,- incl BTW ( i.p.v. €450,- incl BTW)
  • LUNCH: ofwel eigen meebrengen ofwel lekkere bagel en soep + 12 €  (door de corona maatregelen, te reserveren bij inschrijving, te betalen ter plaatse)
  • Data: vrijdag 9 oktober,  20 november,  11 december

Share on social media

bottom of page