top of page

Thu, 23 Nov

|

Leuven

Vallei On Tour - Lezing met Sandra Decadt en Reinoud Eleveld

Verbeter de wereld, bemin jezelf

Registration is closed
See other events
Vallei On Tour - Lezing met Sandra Decadt en Reinoud Eleveld
Vallei On Tour - Lezing met Sandra Decadt en Reinoud Eleveld

Time & location

23 Nov 2023, 20:00 – 22:00

Leuven, Lei 15, 3000 Leuven, Belgium

About

‘Vallei-orgasme’ is de gedurfde naam van een Nederlandse online platform dat, anders dan de naam doet vermoeden, gaat over seksuele veiligheid, onschuld, seksueel volwassen worden en wijsheid. Deze cursus is gebaseerd op kennis van de oude Oosterse mysteriescholen. Al eeuwenlang is deze kostbare kennis van generatie op generatie overgedragen door wijze mannen en vrouwen. In sommige perioden werd deze kennis onderdrukt en was men genoodzaakt naar afgelegen gebieden te reizen om het te leren. Dankzij de moderne techniek zijn de technieken van het Vallei-orgasme nu online beschikbaar voor iedereen.

Het is een prachtige techniek om jezelf te beminnen en onder andere verschillende soorten orgasmes te beleven. Maar niet alleen dat! Door de training van Vallei Orgasme kom je terug in contact met jouw eigen energiebron, jouw levenslust. Je kan makkelijker begrenzen, je voelt je lekkerder in je vel, je voelt je voller en gaat vanuit die volheid verbinden wat maakt dat ook jouw relaties afgestemder worden. Ik ervaar het zelf als goud en dat wil ik uiteraard met iedereen delen!

Voel je het kriebelen, voel je een voorzichtige nieuwsgierigheid, voel je een vurige ja, ... Reserveer dan hier jouw plekje.

Praktisch:

Deuren om 19u30 Start lezing om 20u Reserveer hier je plekje voor 25 euro 

Share on social media

bottom of page