top of page

Sun, 17 Nov

|

Leuven

Surfing the Flow of Life - Thuiskomen in Lichaam, Ziel & Wereld

Welkom op deze reeks van 5 dagen waarin we jouw verbinding met de levenskracht, the Flow of Life in all Beings, gaan versterken en verankeren in je lijf en leven via sjamanisme en energetisch groeiwerk. Voor iedere volwassene die vitaal, in harmonie en vanuit diep vertrouwen wil (blijven) leven.

 Surfing the Flow of Life - Thuiskomen in Lichaam, Ziel & Wereld
 Surfing the Flow of Life - Thuiskomen in Lichaam, Ziel & Wereld

Time & location

4 more dates

17 Nov 2024, 10:00 – 17:00

Leuven, Lei 15, 3000 Leuven, Belgium

About

Dit is een reeks van 5 dagen waarin we jouw verbinding met vitaliteit, met levenskracht, the Flow of Life in all Beings, gaan versterken en verankeren in je lijf en leven via sjamanisme en energetisch groeiwerk.  Deelnemen laat je op een heldere en no nonsense manier jouw unieke verbinding met de universele levensenergie ervaren.

Deze reeks is ideaal voor volwassenen die de eerste stappen willen zetten in dit type groeiwerk en zoeken naar deskundige, betrokken en veilige begeleiding. Maar ook als je al vertrouwd bent met energetisch, sjamanistisch of lichaamsgericht groeiwerk zul je veel hebben aan het deelnemen aan deze reeks.

Wat kan je verwachten? In de eerste samenkomst leer ik je sjamanistisch reizen in kleine groep. Want de sjamanistische reis (ook wel trancereis genoemd) is een fenomenale poort die we gaan gebruiken om diep en authentiek in verbinding te gaan met onze binnenwereld. In de trancestaat verruimen we ons bewustzijn en komen we op een heel zuivere manier in contact met unieke hulpbronnen, gidsing en heling. We verbinden ons zo bewust met de diepere lagen van Bewustzijn waar we altijd en onlosmakelijk al mee verbonden zijn. Op het einde van deze dag krijg je een helder kader 'op papier' mee alsook een link naar audiotracks zodat je jouw reiservaring verder kan verdiepen. Ik blijf via mail ondersteunend beschikbaar voor jou.

Je hoeft de initiatiedag niet meer te volgen als je al sjamanistisch kan reizen. Dan schrijf je in voor 4 dagen.

Na de reisinitiatie komen we vier keer samen. Elke dag wordt er een andere, belangrijke en levendgevende verbinding centraal gesteld. Via de sjamanistische reis en andere ervaringsgerichte afstemmingen en oefeningen herstel of verdiep je een constructief en liefdevol contact met je lichaam, je denken, je ziel en de wereld(ziel). Zo zuiver je jezelf verder uit, je ontdoet je van wat jou niet meer dient op elk niveau en verbind je met je ware natuur en met de pure levenskracht die door je stroomt.  Je her-innert jouw waarheid en ankert bewust in de voelbare kracht van je eigen veld. Je komt thuis in jezelf.

  • 29 september : Initiatie Sjamanistische Reis
  • 6 oktober : Body
  • 17 november : Mind
  • 8 december : Soul
  • 12 januari : Spirit

We werken elke dag van 10u tot 17u, met een uur lunchpauze. Eigen lunch mee te brengen. Water, fruitsap, thee en lekkere versnaperingen worden voorzien.

Deelname voor 5 dagen kost 750 euro. Deelname voor 4 dagen (als je reeds leerde sjamanistisch reizen) kost 600 euro. Er is 5% vroegboekkorting als je inschrijft vóór 10 augustus : dan betaal je 712,5 euro voor 5 dagen deelname of 570 euro voor 4 dagen deelname.

Meer informatie en inschrijven kan rechtstreeks bij Carolien via deze link

Share on social media

bottom of page