top of page

Fri, 25 Sept

|

LivingLei

Puzzel Mij

boekvoorstelling Collectief Ablatief

Registration is Closed
See other events
Puzzel Mij
Puzzel Mij

Time & location

25 Sept 2020, 19:30 – 23:00

LivingLei, Lei 15, Leuven, België

About

Collectief Ablatief zet zich recht. Duwt de borst vooruit en presenteert u met een ingetogen glimlach die glimt van trots: 

PUZZEL MIJ - het boek.

“Puzzel Mij zuigt je mee in het hoofd van Fleur. Daar zijn thee en therapie. Vaders en grootmoeders. Bussen en kussen. Pillen en planten. En een stelling: ‘Mensen worden verliefd op de persoon die de grootste wonden voor hen blootlegt, maar tegelijk de zalf heeft om de pijn te verzachten.’  Tussen al die elementen liggen Fleurs vragen op de loer: Hoe blijf je rechtstaan in een kromgetrokken wereld? Kan liefde wonden helen, of enkel pijn verdoven? Is wetenschap verzoenbaar met spiritualiteit? En vooral: Heeft alles altijd zin?”

In 2017 stuurde Ine Verhaert een hoop woorden naar Sebastiaan Simoens met de vraag of hij er muziek bij kon maken. In 2018 maakten ze de voorstelling Puzzel Mij, met coaching van Peter De Graef. Jasper De Ridder maakte er beelden bij. En nu brengt Collectief Ablatief het op waarheid gebaseerde verhaal in boekvorm uit, mét een CD.

DE BOEKVOORSTELLING:

Het is een avond waarop we willen vieren. Alles wat rond Puzzel Mij gemaakt is, zal u te zien krijgen. U zal de voorstelling te zien krijgen in een vernieuwd, uitgepuurd jasje. U zal de muziek te horen krijgen, live gebracht. U zal omringd worden door de tentoonstelling van de collages. Alles wordt uiteraard vergezeld met hapjes en drankjes. Nadien kan u alles nog eens rustig bekijken met het exemplaar dat u mee naar huis krijgt. Het wordt een avond waarop wij ons als Collectief volledig willen tonen en het vuur waarmee wij ons werk maken in zijn volledigheid naar buiten willen brengen.

PRAKTISCH:

  • Aanvang om 19u, einde voorzien om..... 
  • Inkom? 25 euro (inclusief het boek)
  • Inschrijven? Heel erg graag. Zo kunnen wij de coronaveiligheid garanderen. Dit kan via de website van Collectief Ablatief (zie deze link).
  • Covid? Wij staan te popelen om ons boek naar buiten te brengen. Het kan bijna niet anders. Dus we organiseren het gewoon en dan zien we half september waar we staan en welke maatregelen we moeten nemen. We bereiden er ons alleszins op voor!

Share on social media

bottom of page