top of page

Sun, 04 Oct

|

Lei 15

Play, Move, Dance: The story of your body.

Creatieve workshopdag dans & beweging: Als je lichaam kon spreken, wat zou het je vertellen?

Registration is Closed
See other events
Play, Move, Dance: The story of your body.
Play, Move, Dance: The story of your body.

Time & location

04 Oct 2020, 10:00 – 17:00

Lei 15, Lei 15, 3000 Leuven, België

About

Tijdens deze creatieve verdiepingsdag staan het doen en ervaren centraal. Je gaat op persoonlijk onderzoek samen met anderen en met je lichaam als wegwijzer. Door middel van speelse bewegingsopdrachten ontdek je:

  •  hoe je lichaam beweegt
  • welk verhaal je lichaam tot leven brengt
  •  en hoe je samen met anderen kan creëren. 

Doorheen de dag proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze activerende sessie stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier.

In deze workshop is jouw lichaam het instrument om verbinding te maken met jezelf en anderen. De focus wordt daarbij gelegd op jouw persoonlijke beleving en je innerlijk dansproces. Deze dag gaat over contact maken met jouw authenticiteit en eigen creativiteit, niet om het uitvoeren van de perfecte dans. 

Het dansen, bewegen, spelen, experimenteren en creëren geven je inzicht in je eigen unieke manier van expressie en bieden je de mogelijkheid je innerlijke verhaal naar buiten te brengen.

Er zullen zowel individuele als partner- en groepsexploraties zijn. Telkens wordt er ruimte gemaakt voor reflectie, ervaringsuitwisseling en dialoog.

Deze workshopdag wordt begeleid door Stephan Marchant, bezieler van de VZW Move2Create.

Move2Create is een creatieve praktijk van menselijke groei en verbinding waar volwassenen zichzelf & de ander ontdekken via dans en beweging. In alle initiatieven staat het creatieve proces van deelnemers centraal. Volwassenen worden steeds aangemoedigd om hun eigenheid te ontdekken en zichzelf te uiten op hun unieke manier. Vanuit deze persoonlijke benadering is het doel om mensen bij elkaar te brengen om samen vanuit echtheid te creëren, ervaringen te delen en plezier te beleven met het lichaam als werkinstrument. 

PRAKTISCH:

  • deuren open om 9.30 voor rustige aankomst met thee/koffie
  • programma van 10.00-17.00
  • geen ervaring vereist
  • breng je eigen waterfles mee en doe comfortabele kleren aan
  • lunch is optioneel: €15,- op voorhand te bestellen
  • prijs workshop € 125,- te betalen per overschrijving aan Stephan (details in bevestigingsmail) 

Share on social media

bottom of page