top of page

Sat, 24 Jun

|

Leuven

Play Move Dance-dagworkshop: The story of your body

Creatieve workshopdag dans & beweging: Als je lichaam kon spreken, wat zou het je vertellen?

Time & location

24 Jun 2023, 09:00 – 17:00

Leuven, Lei 15, 3000 Leuven, Belgium

About

Tijdens deze creatieve verdiepingsdag ga je samen met de andere deelnemers op persoonlijk onderzoek met je lichaam als wegwijzer. Door middel van laagdrempelige bewegingsopdrachten ontdek je hoe jouw lichaam beweegt, welk verhaal jouw lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren.

Doorheen de dag proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze workshop stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier. Door ruimte te laten voor het ‘niet weten’ en je over te geven aan het moment, kom je in contact met je eigen creatieve kracht. Vanuit het doen kom je in contact met je innerlijke (denk- & gevoels)wereld. Je wordt je bewust van jouw eigen lichaamssignalen en krijgt inzicht in je eigen manier van denken, voelen & handelen. Je bent van harte welkom om mee op ontdekking te gaan.

Het spelen, bewegen, dansen, experimenteren en creëren geven je inzicht in je eigen unieke manier van expressie en bieden je de mogelijkheid je innerlijke verhaal naar buiten te brengen. De focus wordt daarbij gelegd op jouw persoonlijke beleving en je innerlijk dansproces.

Er zullen zowel individuele als partner- en groepsexploraties zijn. Telkens wordt er ruimte gemaakt voor reflectie, ervaringsuitwisseling en dialoog.

Inschrijven voor deze workshop kan hier.

De workshop wordt begeleid door Stephan Marchant, docent dans- & bewegingstherapie, creatief-procesbegeleider en bezieler van de VZW Move2Create. Move2Create is een creatieve praktijk van menselijke groei en verbinding waar volwassenen zichzelf & de ander ontdekken via dans en beweging. In alle initiatieven staat het creatieve proces van deelnemers centraal. Volwassenen worden steeds aangemoedigd om hun eigenheid te ontdekken en zichzelf te uiten op hun unieke manier. Vanuit deze persoonlijke benadering is het doel om mensen bij elkaar te brengen om samen vanuit echtheid te creëren, ervaringen te delen en plezier te beleven met het lichaam als kompas.

Meer info? www.Move2Create.be

Share on social media

bottom of page