top of page

Thu, 10 Mar

|

LivingLei

Medicine Waves: 5 Rhythms in Leuven with Chris Camp

"The fastest way to still the mind is to put the body in motion" -- Gabrielle Roth

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Medicine Waves: 5 Rhythms in Leuven with Chris Camp
Medicine Waves: 5 Rhythms in Leuven with Chris Camp

Time & location

10 Mar 2022, 20:00 – 22:00

LivingLei, Lei 15, 3000 Leuven

About

What?

5  ritmes is een 'Dynamic Movement Meditation'. Het is een vorm van  Conscious Dance die je dieper in contact brengt met je lichaam. De 5  verschillende ritmes (vloeiend, staccato, chaos, lyrisch, stilte) helpen  om onze levensenergie te stimuleren. De 5 ritmes faciliteren een diepe  en oneindige exploratie, ervoor zorgend dat de danser verder dan de  zelf-opgelegde grenzen en isolatie kan bewegen in nieuwe dieptes van  creativiteit en verbinding.

We  dansen op blote voeten. Het is een alcohol en drugsvrije beoefening.  Ook woorden laten we op de dansvloer achterwege zodat onze lichamen  kunnen uitdrukken wat onze woorden niet kunnen zeggen.

Who?

Chris Camp is sinds zijn jeugd geïntereseerd in hoe wij als mensen functioneren. Over de jaren heen is zijn interesse verdiept door  lichaamswerk, psychotherapy, beweging en de creatieve werkvormen. Van  Zen Shiatsu naar Gestalt, Improvisatietheater, Voice Dialogue en  Traumatherapie (Somatic Experiencing), hij krijgt niet genoeg van  studeren en dieper in de helende vormen te duiken. Zijn grootste liefde  zijn echter de 5 ritmes. Eens je je lichaam in beweging brengt, open je  de poorten voor magie.

Chris geeft de 4 Jarige opleiding Zen Shiatsu (uniek in België), is de oprichter van groepspraktijk De Ondersteuning,  geeft af en toe nog yoga les (yin yang yoga) en begeleidt cliënten met  Gestalt Awareness Practice, Dans- en Bewegingstherapie, Voice Dialogue  en Somatic Experiencing – Traumatherapie van Peter Levine. Naast dat  alles is hij gepassioneerd en geaccrediteerd lesgever in de 5 ritmes.  Elke keer opnieuw neemt hij je op een veilige manier mee in een  transformatief proces met mogelijks diepe inzichten en veranderingen tot  gevolg.

Practicals:

  • Meebrengen:  loszittende kledij & water/drank
  • Je bent welkom zoals je bent, met alles wat er is. Jong, oud, blij, droevig, boos, bang energiek, moe, gezond, ziek, ... De lessen zijn ook open voor beginners, elke les kan ook bezien worden als een initiatie.
  • De deuren zijn open vanaf 19u45. Kom op tijd zodat we samen kunnen starten! Zoals altijd dansen we twee waves!
  • Prijs: € 20,-  Betaling gebeurt cash bij de inkom.
  • Alle data: 10 Maart, 7 April, 5 Mei, 2 Juni 2022
  • Inschrijven via https://forms.gle/quFcHLpuyxN9MU3B9
  • Info en vragen via: www.movementforlife.be

Share on social media

bottom of page