top of page

Fri, 18 Sept

|

LivingLei

Energetisch & Meditatief Groeitraject

Groeicirkel op het ritme van de seizoenen. ꕥ proefmoment ꕥ

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetisch & Meditatief Groeitraject
Energetisch & Meditatief Groeitraject

Time & location

18 Sept 2020, 13:30 – 17:30

LivingLei, Lei 15, 3000 Leuven

About

Vuur heeft geen vorm, het hecht zich aan de structuur van brandende voorwerpen. Zo ook hebben wij een structuur nodig om ons innerlijke vuur op een evenwichtige manier te laten ontplooien.

“silence, affirmations, visualisation, exercise, reading and scribing” zijn 5 Life S.A.V.E.R.S**  om je leven vorm te geven en dat is wat we gaan doen in deze maandelijkse namiddagen. We bieden een structuur van inspiratie, lichaamsoefening en meditatie en heel veel vrije momenten waarbinnen je je eigen flow kan ontdekken.  Zodat je ook, zonder moeite, in het dagelijks leven telkens je eigen flow weer kan terugvinden.  Zo groeien we samen dus.

**naar het boek ‘Morning Miracle’ van Hal Elrod

Waarom op nieuwe maan?

Vele processen in de natuur verlopen cyclisch: je ademhaling, dag/nacht, de seizoenen, .. en zo ook de maancyclus. Als we ons meer afstemmen op het ritme van de natuur, kunnen we die natuurlijke flow ook beter toelaten in onszelf. In de plaats van veel energie te steken in forceren en trekken en sleuren kan je je projecten en wensen op een natuurlijk ritme laten ontstaan. De energie van de nieuwe maan is zo het ideale moment om met hernieuwde focus de volgende maand in te zetten. We baseren ons op het boek ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’ van Jaap Voigt.

Voor wie?

Heb je behoefte aan een structuur die je helpt om jouw leven op een natuurlijke manier meer richting te geven.

Wil je jouw levensritme meer afstemmen op het ritme van de natuur?

Wil je de kracht van focus en intentie ontdekken en verdiepen?

Wil je op regelmatige basis samen de stilte laten spreken?

Heb je totaal geen, een beetje of veel ervaring met meditatie ?  Het doet er echt niet toe, we groeien samen.

Door Wie?

Els Dens:  Fijngevoelige enthousiaste Levenscoach.  “wat me drijft is mensen dichter bij hun essentie brengen en dat is tevens hoe ik zelf in ’t leven sta:  authentiek, integer… EM helpt me om wat er is volledig te omarmen.

Annemie Colruyt: Gedreven coach/bodyworker/facilitator met als drijfveer 'het versterken van onze innerlijke wijsheid in deze snel veranderende wereld' (bodywork: shiatsu, chi kung & massages)

Meerwaarde

  • Tijdens de maandelijkse groepsbijeenkomsten is er ook ruimte voor individuele contactmomenten met Els of Annemie. Bijvoorbeeld voor tips in verband met meditatie of om een beter zicht te krijgen op je blinde vlekken op dat moment.
  • De aangereikte oefeningen en meditatie kunnen een basis vormen voor een dagelijks ritueel zodat je dagelijks jouw intentie kracht bij zet.
  • Je krijgt maandelijks een audio bestand met de meditatie en een overzicht van de oefeningen.
  • In een Whatsapp groepje kunnen de deelnemers mekaar ondersteunen en stimuleren om een dagelijks ritueel vorm te geven en te onderhouden (vrijblijvend).

Reacties van deelnemers

Ik nam deel omdat ik het soms moeilijk heb om thuis de rust en de focus te vinden om stil te staan bij dingen, iets voor mezelf te doen. Ik heb ervan genoten om samen te mediteren en hou van de combinatie met lichaamsoefeningen.

De maandelijkse groeicirkel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het helpt me om dagelijks het mediteren te onderhouden en ik kreeg telkens inzichten in mijn eigen functioneren die me vooruit helpen.

Praktisch:

  • Proeven op 21 augustus
  • Data: 18 sep, 16 okt, 13 nov, 18 dec, 15 jan
  • Vrijdagnamiddagen telkens van 13u30-16u
  • Inschrijven voor de hele reeks €250.  Alleen het proefmoment ?  € 25 - te betalen aan Els
  • Er is plaats genoeg om meer dan genoeg afstand te kunnen houden en de dan geldende regels te respecteren.

OPGELET:  Inschrijven via mail naar Els@elsdens.be 

                  (niet via deze site! dus niét op de knop hieronder drukken)

Share on social media

bottom of page