top of page

Thu, 09 Nov

|

Leuven

De energie van geld - door Raymundo Resink

Vrijer van, creatiever met, anders kijken naar… geld met Raymundo Resink

Registration is closed
See other events
De energie van geld - door Raymundo Resink
De energie van geld - door Raymundo Resink

Time & location

09 Nov 2023, 19:00 – 22:00

Leuven, Lei 15, 3000 Leuven, Belgium

About

Ontdekkingsreiziger, schrijver en praktische visionair Raymundo Resink neemt je mee naar een plek voorbij ‘business modellen’, ‘verdienen’ en moeten’. Daarin zal hij naast bovenstaande vragen, ingaan op:

  • Hoe verenig ik het volgen van mijn roeping met het verdienen van geld?
  • Hoe blijf ik in verbinding met mijn hogere doel en een dieper weten op de momenten dat geld in het spel komt?
  • Hoe zorg ik ervoor dat geld zowel voor mij als voor de mensen met wie ik werk een helende mogelijkheid wordt in plaats van een stressvolle beperking?

Deze avond is voor iedereen die verlangt naar business as unusual: coaches, leiders, wakkeren, hefboommensen, jongeren (!),…

Raymundo deelt zijn inzichten en ervaringen over zijn ‘tien maanden zonder geld leven, reizen en werken’-experiment en wat dat met hem en de mensen met wie in contact kwam deed. Over hoe hij op een ander moment experimenteerde met diverse vormen van vergoeding bij het geven van Chigong-lessen. Niet om te weten welke formule (abonnement, vrije gift, enz…) het best werkt (lees: het meeste geld in het laatje brengt), eerder om de psychologische effecten ervan te onderzoeken.

Hij nodigt ons uit om in de spiegel kijken. Ligt ons diepgeworteld gevoel van ‘er is niet genoeg’ niet aan de basis van de geldeconomie? Wat als we steeds meer in contact komen met die grote, onuitputtelijke, overvloedige rijkdom in onszelf? Wat wordt er mogelijk als we vandaaruit vrijer, anders en creatiever durven denken over geld? Op microniveau (in je eigen omgeving en praktijk) en op macroniveau (hoe evolueren van een geld- naar een heeleconomie)?

Hij laat ons met andere woorden stilstaan bij het prachtige idee dat geld in essentie is — en naar de deur die geld wordt wanneer we er eerlijk naar durven kijken.

Verwacht geen eenzijdig verhaal, maar een gezamenlijke en interactieve ontdekkingsreis naar een ruimte waar het woord ‘geld’ tot concrete ideeën leidt die zin geven in plaats van vreten.

Inschrijven voor deze boeiende avondworkshop kan hier.

Share on social media

bottom of page