top of page

Thu, 08 Dec

|

LivingLei

And the Beat goes On… Ongoing Closed Group 5 Rhythms with Chris Camp

"The fastest way to still the mind is to put the body in motion" -- Gabrielle Roth

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
And the Beat goes On… Ongoing Closed Group 5 Rhythms with Chris Camp
And the Beat goes On… Ongoing Closed Group 5 Rhythms with Chris Camp

Time & location

08 Dec 2022, 20:00 – 22:00

LivingLei, Lei 15, 3000 Leuven

About

In deze gesloten groep gaan we met dezelfde deelnemers op pad doorheen de 5 ritmes. Doordat we altijd met dezelfde groep kan er o.a. meer veiligheid ontstaan, meer verbinding, grotere diepgang in de 5 ritmes aangezien we verder kunnen bouwen op vorige sessies, … Het is een verdiepende manier om dans als beoefening te integreren in je leven!

What?

5  ritmes is een 'Dynamic Movement Meditation'. Het is een vorm van  Conscious Dance die je dieper in contact brengt met je lichaam. De 5  verschillende ritmes (vloeiend, staccato, chaos, lyrisch, stilte) helpen  om onze levensenergie te stimuleren. De 5 ritmes faciliteren een diepe  en oneindige exploratie, ervoor zorgend dat de danser verder dan de  zelf-opgelegde grenzen en isolatie kan bewegen in nieuwe dieptes van  creativiteit en verbinding.

We  dansen op blote voeten. Het is een alcohol en drugsvrije beoefening.  Ook woorden laten we op de dansvloer achterwege zodat onze lichamen  kunnen uitdrukken wat onze woorden niet kunnen zeggen.

Who?

Chris Camp is sinds zijn jeugd geïntereseerd in hoe wij als mensen functioneren. Over de jaren heen is zijn interesse verdiept door  lichaamswerk, psychotherapy, beweging en de creatieve werkvormen. Van  Zen Shiatsu naar Gestalt, Improvisatietheater, Voice Dialogue en  Traumatherapie (Somatic Experiencing), hij krijgt niet genoeg van  studeren en dieper in de helende vormen te duiken. Zijn grootste liefde  zijn echter de 5 ritmes. Eens je je lichaam in beweging brengt, open je  de poorten voor magie.

Chris geeft de 4 Jarige opleiding Zen Shiatsu (uniek in België), is de oprichter van groepspraktijk De Ondersteuning,  geeft af en toe nog yoga les (yin yang yoga) en begeleidt cliënten met  Gestalt Awareness Practice, Dans- en Bewegingstherapie, Voice Dialogue  en Somatic Experiencing – Traumatherapie van Peter Levine. Naast dat  alles is hij gepassioneerd en geaccrediteerd lesgever in de 5 ritmes.  Elke keer opnieuw neemt hij je op een veilige manier mee in een  transformatief proces met mogelijks diepe inzichten en veranderingen tot  gevolg.

Practicals:

  • Meebrengen:  loszittende kledij & water/drank
  • Je bent welkom zoals je bent, met alles wat er is. Jong, oud, blij, droevig, boos, bang energiek, moe, gezond, ziek, ... De lessen zijn ook open voor beginners, elke les kan ook bezien worden als een initiatie.
  • De deuren zijn open vanaf 19u45. Kom op tijd zodat we samen kunnen starten! Zoals altijd dansen we twee waves!

Data en Prijs:

De 5 sessies zijn telkens van 20u-22u op volgende dagen:

  • 29 September
  • 13 Oktober
  • 10 November
  • 8 December
  • 22 December

De prijs voor de 5 sessies is 99€. Indien je door onvoorziene omstandigheden een sessie mist, kan je één van de open lessen (medicine waves) in de plaats volgen.

Inschrijven Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/P81ALzuD8ti9Wz4M7

Voorwaarden Aangezien de plaatsen beperkt zijn in de ongoing gesloten groep, is je plaats pas verzekerd na het ontvangen van de betaling. Betaling kan gebeuren door overschrijving van 99€ naar BE25 0639 8194 5482 met de mededeling “voor + achternaam – and the beat goes on”. Bij annulatie binnen de 2 weken voor de start wordt er een administratieve kost van 10€ aangerekend. Bij annulatie in de 2 dagen voor de start is het volledige bedrag verschuldigd.Door in te schrijven aanvaard je de voorwaarden.

Share on social media

bottom of page