top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Lei 15

Â-me - dotpainting your inner life

Expressing your inner world in coloured dots

Registration is Closed
See other events
Â-me - dotpainting your inner life
Â-me - dotpainting your inner life

Time & location

Het tijdstip wordt later bepaald

Lei 15, Lei 1, 3000 Leuven, België

About

Â-ME, jezelf in beeld - staat voor je innerlijk leven. Voor de paden die je nog niet hebt bewandeld. Voor het zichtbaar maken van je sluimerende kwaliteiten. Voor het aanwezig laten zijn van je eigen vorm.

Verlang jij ook naar meer persoonlijk leiderschap en authenticiteit?

Kom dan samen met Veerle & Karin ontspannen en intuïtief experimenteren vanuit dat wat zich aanbiedt, terug naar binnen, terug naar jezelf. Om zo nieuwe gebieden in jezelf te ontdekken en ontwikkelen, die je steeds korter bij je innerlijke wijsheid brengen.

Tijdens de workshop met als themaJe levensverhaal’ experimenteren we met ‘dotpainting’, een schildertechniek van de Aboriginals in Centraal-Australië. Ze vertellen middels symbolen hun levensverhaal. In deze workshop ga ook jij, je eigen levensverhaal schilderen. Je gaat op zoek naar jouw patronen van herkomst en de impact hiervan op jouw dagelijks leven.

Deze dagen worden aangeboden voor iedereen die zichzelf wil uitdagen woorden en vorm los te laten om zo je ‘authentieke’ zelf meer ruimte te geven.

Je hoeft dus helemaal niet kunstzinnig onderlegd te zijn, het kan.

De cursus wordt gefaciliteerd door Veerle Pappaert & Karin Rijnenberg. Ze ontmoeten elkaar tijdens een sneeuwscooter tocht in Lapland. Wat hen verbindt is enerzijds hun meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven.  Ze werken met individuen en teams rond de thema’s (persoonlijk) leiderschap, communicatie en verandering. Anderzijds zijn ze ook beiden gepassioneerd door reizen, schoonheid, persoonlijke ontwikkeling en vooral de inzichten die ontstaan door het intuïtieve werken met creatieve materialen. Een taal voorbij de woorden.

Tijdens de workshop creëren ze een ruimte waar iedereen zich geborgen voelt om op zelf-ontdekking te gaan.

Je gaat naar huis met persoonlijke inzichten, jouw kunstwerk(en) en goesting om verder te experimenteren.

Meer info, quotes & foto’s:  www.a-me.eu

Welkom!

Praktisch:

  • Prijs:  €165,-  per dag  (€ 199,65 incl BTW) – inclusief water, thee breaks, alle creatieve materialen incl lunch
  • Betaling per overschrijving aan Veerle Pappaert/ Karin Rijnenberg (meer info in bevestigingsmail)
  • Taal: NL
  • Min. 6 deelnemers / max. 12 deelnemers
  • Annulaties zijn enkel kosteloos: wanneer dit het gevolg is van maatregelen genomen door de overheid i.f.v. Covid-19 of wanneer je zelf een nieuwe deelnemer aanbrengt die je plaats inneemt. 

Share on social media

bottom of page